Gülnar Büyükşehir’den hizmet istiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gülnar Büyükşehir’den hizmet istiyor


 

Mersin’in Gülnar ilçesi, adını Türkiye’nin ilk nükleer santraline ev sahipliği yapması ile duyursa da yol, çukurların kapatılması ve imar planları gibi bir çok konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet bekliyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye’nin ilk nükleer güç santrali olan Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin inşa edildiği Mersin’in Gülnar ilçesi, yol, çukurların kapatılması ve imar planları gibi bir çok konuyla ilgili Büyükşephir Belediyesi’nden hizmet bekliyor.

AKP’li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hümmet Büyük, ilçenin yatırım talepleri için bir kez daha Büyükşehir Belediye yönetimine seslendi. Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2023 Yılı Haziran Ayı Olağan Toplantısı I. Birleşiminde konuşan Büyük, “Büyükeceli ile ilgili okul yolunun sıcak asfalt talebini daha önce dile getirdim, siz de söz vermiştiniz ama şuana kadar hala bir işlem yapılmadı. Burası çok kötü durumda, buraya bir an önce asfalt yapılmasını yöre halkı bekliyor.

İMAR PLANLARI NE OLDU?

Ayrıca Büyükeceli Mahallesi’nin 5 binlik imar planı 3 yıldır bekliyor. Kurum görüşleri bekleniyor denildi, hala gelmedi mi? Bu çalışma ne zaman başlayacak?
Gülnar’ın İshaklar Mahallesi grup yolunda oluşan çukurlar nedeniyle araçlar seyir gerçekleştiremiyor. Buranın bir an önce yama yapılarak düzeltilmesi gerekli.

Büyükeceli İstiklal Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’ne iki yıl önce sıcak asfalt yapılmıştı. Ancak MESKİ tarafından 15-20 tane çukur açıldı ve araçlar zorlanıyor. Buralar çukur olarak kaldı. Buralar yama ile düzeltilmeli” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA