Esenli Üzüm Şenliği başlıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Esenli Üzüm Şenliği başlıyor


 

Akdeniz Belediyesi’nin, ilkini geçen yıl düzenlediği, yerel, ulusal ve uluslararası ölçekte büyük ilgi çeken Esenli Üzüm Festivali’nin 2’ncisi, bu hafta sonu gerçekleşecek. Başkan Gültak, 30 Temmuz Pazar günü Esenli Mahalle Meydanı’nda organize edilecek üzüm şenliğinin başlama saatinin 16:00 olduğunu hatırlatarak tüm Mersinlileri davet etti

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi’nin, Esenli ve civar bölgelerdeki üreticilerin de katılımı ve desteğiyle birlikte, geçen yıl Mersin’de ilk kez düzenlediği “Esenli Üzüm Şenliği” yüzlerce üreticinin yanı sıra tarım sektörünün birçok önemli temsilcisini bir araya getirmişti. Farklı il ve ilçelerden gelen binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen şenlikte üreticiler, yetiştirdikleri üzümleri tanıtma, böylelikle yerel ve ulusal pazarda güçlenme imkânı elde etmişti.

 

ŞENLİĞİN İKİNCİSİ PAZAR GÜNÜ…

Esenli Üzüm Şenliği’nin ikincisi, bu yıl aynı coşku ve heyecanla yeniden gerçekleşecek. Esenli Köy Meydanı'nda 30 Temmuz Pazar günü saat 16:00’da başlayacak olan şenlikte en iyi üzüm yarışmaları, müzik dinletileri, çocuk eğlence alanları, daha pek çok eğlenceli aktivite ile lezzet eğlenceyle buluşacak. Şenliğin ilerleyen saatlerinde coşku, Ayşe Dinçer konseri ile daha da yükselecek.

 

BAŞKAN GÜLTAK’TAN ÜZÜM ŞENLİĞİNE DAVET…

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da yaptığı çağrıda, Pazar günü ikincisi düzenlenecek olan Esenli Üzüm Şenliği’ne tüm Mersinlileri ve çevre illerde yaşayan vatandaşları davet etti. İlkinde olduğu gibi bu yılki üzüm şenliğinin de büyük bir ilgi ve beğeni göreceğine inandığını kaydeden Başkan Gültak; “Lezzetin eğlence ile buluşacağı, en güzel üzüm yarışmaları, farklı aktiviteler, müzik dinletileri ve Ayşe Dinçer konseri ile coşkunun hiç düşmeyeceği üzüm şenliğimize tüm vatandaşlarımız davetlidir. Bu Pazar kimseye randevu vermeyin. 7’den 70’e herkesi, Esenli’ye kazandırdığımız Mahalle Meydanı’nda gerçekleştireceğimiz şenliğimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA