Silifke Festivaline gelecek sanatçılar belli oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifke Festivaline gelecek sanatçılar belli oldu


 

Haber Merkezi

 

Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, bu yıl 50. si kutlanacak olan Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali kapsamında sahne alacak sanatçıların belli olduğunu açıkladı.

Festival Tertip Komitesinin de Başkanı olan Altunok yaptığı açıklamada, “Bu yıl 50.sini kutlayacağımız Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali hazırlık çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Festival etkinliklerimize yurt dışından ve yurt içinden çok sayıda misafir, halk oyunları gurupları, sanatçılar ve gösteri gurupları davet ettik. Ama haftamızın en önemli programlarından biri olan akşam konserleri için de bu yıl halkımız ve özellikle de gençlerimizin önerdiği ünlü ses sanatçılarını ilçemize getireceğiz. 1 Eylül akşamı Burak Bulut-Kurtuluş Kuş, 2 Eylül akşamı Hakan Altun, 3 Eylül akşamı İrem Derici, 4 Eylül akşamı Reymen, 5 Eylül akşamı Edis, 6 Eylül akşamı ise Zeynep Bastık sahne alacaktır. Etkinlikler boyunca program sunuculuğunu ise Doğukan Alsay yapacaktır. Bu yıl 1-6 Eylül 2023 tarihleri arasında kutlayacağımız etkinliklerimiz halka açık ve ücretsiz olarak Anıt meydanı Göksu parkında düzenlenecektir. Festivalimizi coşku ve heyecanla tüm Silifkeli hemşehrilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, kurum ve kuruluşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde kutlamayı arzu ediyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA