Gülnar fotoğraf yarışması sonuçlandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gülnar fotoğraf yarışması sonuçlandı


 

Haber Merkezi

 

19.Gülnar Kültür ve Yöresel Ürünler Festivali kapsamında ilk defa fotoğraf yarışması düzenlendi. Yarışmaya 33 fotoğrafçı, Gülnar sınırları içerisinde çektikleri 117 fotoğraf ile katılım sağladılar. Jüri üyesi olarak Gülnar İlçe Kaymakamı Musa Ayyıldız, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, Fotoğraf Sanatçısı ve AA foto muhabiri Seyit Konyalı ve Fotoğraf sanatçısı Mustafa Gümüş, 117 fotoğraf içerisinden dereceye giren fotoğrafları seçtiler.

Yarışmada; Birinciliği Serap Ünal, ikinci Hatice Ekiz, Üçüncü Halil Çot ve Vimar A.Ş. Özel ödülünü ise Samet Doğan alırken 20 fotoğrafa da sergileme ödülü verildi.

Yarışmada dereceye girenlerin ödülleri 25 Ağustos Cuma günü düzenlenecek olan 19. Gülnar Kültür ve Yöresel Ürünler Festivalinde takdim edilecek.

Yarışmanın tüm katılımcılarına teşekkür eden Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar; " Bu yıl 19'uncusunu düzenleyeceğimiz Gülnar Kültür ve Yöresel Ürünler Festivalimizi daha coşkulu ve kapsamlı hale getirdik. Düzenlediğimiz yarışmalarımız bu yıl festivalimize renk katacak. Bu kapsamda düzenlenen Gülnar temalı fotoğraf yarışmamıza ilgi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bu yarışmayla Gülnar'ımızın, kültürüne ve güzelliklerine ışık tutmak, tüm dünyaya tanıtmak istedik. Gülnar'ımız her rengiyle, doğasıyla ve zengin kültürleriyle adeta bir sevgi coğrafyasıdır. Bu vesileyle yarışmaya katılan tüm yarışmacılarımıza can-ı gönülden teşekkür ediyor, yarışmalarımızda verilecek olan ödüler için sponsor olan Vimar A.Ş. yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever iş adamı, Hemşerimiz Sayın Mustafa Baysan Beye böyle güzel bir organizasyona katkılarından dolayı çok teşekkür ederim, fotoğraf yarışmalarımızda tekrar buluşmayı diliyorum” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA