Tarih sizi affetmeyecek! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarih sizi affetmeyecek!


 

Türkiye’nin 400 bin dolar karşılığında iki ay içerisinde vatandaşlık vermesini eleştiren CHP Milletvekili Talat Dinçer, “Yerli ve milli edebiyatı yapan hükümetin, dolarla vatandaşlık ve ev satışı yapması vatanımıza ihanettir. Tarih sizi asla affetmeyecek” dedi.

HEDİYE EROĞLU

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Al Jazeera’ye verdiği röportajda “vatandaşlık verilmesinin” devam ettiğini duyurması üzerine eleştiriler devam ediyor.
Türkiye’nin 400 bin dolar karşılığında iki ay içerisinde vatandaşlık vermesini eleştiren CHP Merin Milletvekili Talat Dinçer, hükümete yüklendi.

“VATANIMIZA İHANETTİR”
Sosyal medyadan tepki gösteren Dinçer, “Yerli ve milli edebiyatı yapan hükümetin, dolarla vatandaşlık ve ev satışı yapması vatanımıza ihanettir.
Türkiye'nin tarihindeki zaferler ve kurtuluş savaşında canlarını feda eden Türkiye Cumhuriyeti'nin torunları, bugün kira ödemekte bile zorlanırken, bu topraklara sığınan mültecilere ve yabancı vatandaşlara ev ve vatandaşlık hediye edilmesi vatanımıza ihanettir.
Asgari ücretli barınacak ev bulamıyor, mültecilere evlerinin yanında vatandaşlık hediye ediliyor. Tarih sizi asla affetmeyecek” dedi. 
 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA