Neyi çözdünüz? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Neyi çözdünüz?


 

Mersin son 20 yıllık AKP iktidarından hak ettiği yatırımları ve desteği alamazken bu durumun en önemli adresi olan iktidarın yerel temsilcileri patronlarla buluşarak, “Siz güçlü lobi çalışması yürütün, biz Ankara’da sorunları çözeriz” mesajı verdi. Ancak bu açıklama şimdiye kadar pek çok sorunu halen çözülemeyen Mersin’de hangi sorunun çözüldüğü sorusunun sorulmasına neden oldu.

HEDİYE EROĞLU

 

Yerel seçim öncesi saha çalışmalarına hız veren AKP Mersin milletvekilleri ve teşkilat üyeleri, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetimiyle bir araya geldi.

Mersin Milletvekilleri Nureddin Nebati, Ali Kıratlı ve Havva Sibel Söylemez, Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Muhammet Gütltak ve İl Yönetimiyle birlikte yapılan ziyarette fikir alışverişinde bulunuldu.

 

İŞ DÜNYASINDAN KENT ADINA YÜRÜTÜLEBİLECEK ORTAK LOBİ ÇAĞRISI

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis Başkanlık Divanıyla birlikte ağırladığı AKP Mersin Milletvekilleriyle kentin bekleyen projeleri ve sorunlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Kent adına yürütülebilecek ortak lobi çalışmaları üzerinde duruldu.

Görüşmede söz alan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır, yönetim olarak yeni bir sayfa açtıklarını söyledi. Hedeflerinin birlik ve beraberlik içinde Mersin ekonomisini güçlendirmek olduğunu kaydeden Çakır, sorunları belirleyip sırasıyla çözerek bir başarı hikayesi yazmak istediklerini belirtti. Göreve gelmeleri sonrasında öne çıkardıkları birlik ve beraberliğin TOBB’da etkisini gösterdiğini ve bu yıl İKV Yönetimine, 38 yıldır bekledikleri TOBB TIR Komitesi Yönetimine girdiklerini hatırlatan Çakır, “Oluşan bu enerjiyi el birliğiyle şehre yaymak en büyük arzumuz. Burada hepimize önemli görevler düşüyor. Mersin’in 13 Milletvekiliyle bir araya gelerek güzel başarılara imza atmak istiyoruz” dedi.

 

“SORUNLARI YAKINDAN BİLİYORUZ!”

AKP Mersin Milletvekili Nureddin Nebati ise, Mersin ile ilgili sorunları ve beklentileri yakından bildiklerini söyledi. Bu sorunların çözümü için işin milletvekillerine bırakılmasının doğru olmayacağını kaydeden Nebati, “Sizler bu süreçte güçlü baskı ve lobi çalışması yürüteceksiniz, bizler de Ankara’da sorunları çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

Meclis Başkanı Hamit İzol ise kentin turizmdeki gücüne dikkat çekti. Mersin’in turizmde oldukça bakir olduğunu belirten İzol, bu alanda himayeye ihtiyaç duyulduğunu, verilecek desteklerle güzel başarılara imza atılabileceğini, yeni yatırımların önünün açılabileceğini söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA