30 Ağustos ateşi sönmeyecek! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

30 Ağustos ateşi sönmeyecek!


 

Bağımsızlık ve özgürlük mücadelemizin simgesi, millet olarak gücümüzün ve birlikteliğimizin en önemli göstergesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıl dönümünü kutlu olsun.

HEDİYE EROĞLU

 

Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, Türk milletinin, yokluklara, zorluklara ve düşmanın üstünlüğüne rağmen gösterdiği vatanseverlik ve cesaret ile 101 yıl önce kazanılan bağımsızlık ve özgürlük mücadelemizin simgesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutluyoruz.

Mersin’de tarihin akışını değiştiren zaferin 101’inci yılında düzenlenecek etkinliklerle, “Bu ateş sönmeyecek mesajları verilecek. Cumhuriyetin ikinci yüzyılının inşa edildiği bugünlerde genç nesillere bu büyük zaferin anlamını ve önemini aktararak, onları ülkesine, milletine ve değerlerine sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmek amacıyla önemli buluşmalar imza atılacak.

KUTLAMALARIN ADRESİ CUMHURİYET MEYDANI

Mersin’de zafer kutlamalarının adresi her yıl olduğu gibi bu yıl da Cumhuriyet Meydanı olacak. Mersin Valiliğince düzenlenecek resmi kutlama programı kapsamında ilk olarak sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu gerçekleştirilecek. Çeşitli etkinliklerle sürecek kutlamalar alanda siyasi partilerin alternatif kutlamaları ile sürecek. Ayrıca gün içerisinde kentte çeşitli kurum ve kuruluşlarca çeşitli organizasyonlara imza atılacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA