Mersinli iş kadınına TOBB’da önemli görev | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersinli iş kadınına TOBB’da önemli görev


 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mersin Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi başkanlığı yapan Ayla Harp, son olarak TOBB Dış İlişkiler Komisyonu Başkanlığına seçildi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin iş dünyasının tanınmış insanlarından Ayla Harp, üstlendiği önemli görevler ve başarıları ile  kenti gururlandırmaya devam ediyor.

Uzun yıllardır Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde (TOBB) üst düzey yönetim kadrosunda görev yapan Harp, TOBB Mersin Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, bölge temsilciliği görevlerinin ardından yeni bir başarıya daha imza attı. Harp, son olarak TOBB Dış İlişkiler Komisyonu Başkanlığına seçildi.

 

HİSARCIKLIOĞLU’NDAN TEBRİK

Ayla Harp’ı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu da bizzat tebrik etti. Görev dağılımlarını gerçekleştiren TOBB Komisyon ve Kurulları ile bir araya gelen Hisarcıklıoğlu, komisyon ve kurulların çalışmalarını çok önemsediklerini ifade ederek “Katkılarınız kendiniz, şehriniz ve ülke ekonomisi için çok önemli. Akıl akıldan üstündür. Bunu unutmayın. Ben her şeyi bilirim yerine istişare alışkanlığını benimsedik hep. Tartışacağız. Ortak aklı bulacağız” dedi.

“DESTEKLERİNİZLE GÜÇ BULUYORUM”

Mersin’i gururlandırması nedeniyle tebrik yağmuruna tutulan Harp ise yaptığı açıklama ile görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağını söyleyerek, “TOBB Dış İlişkiler Komisyonu Başkanlığına seçilmiş olmamdan dolayı tebrikleriniz ve güçlü desteğiniz için çok teşekkür ederim. Mersin’imizi TOBB’da ve uluslararası platformda en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım.

Siz değerli Mersin sevdalısı güçlü bir gurubun üyesi olanaktan dolayı onur duyuyor ve desteklerinizle güç buluyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

MERSİN’DEN İKİ KADIN DAHA TOBB’DA GÖREV ALDI

Öte yandan çalışma süreleri boyunca görev dağılımını yapan Komisyon ve Kurullardan TOBB Basın Yayın Komisyonu Sözcülük görevine Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) TOBB Delegesi Görkem Aksoy, Kadın Çalışmaları Kurulu Sözcülüğüne ise yine MTSO’nun TOBB Delegesi Emel Bildik seçildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA