Akdeniz, Büyükşehir’i göreve çağırdı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz, Büyükşehir’i göreve çağırdı


 

Akdeniz Belediye Meclisinde HDP’li Özgür Çağlar, ilçedeki mahallelerde vatandaşların suların aşırı kireçli akmasından şikayetçi olduğunu söylerken Başkan Gültak, Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ’yi göreve davet etti.

HEDİYE EROĞLU

 

Akdeniz Belediye Meclisi’nin Eylül ayı toplantısında suların aşırı kireçli aktığından şikayetçi vatandaşların tepkisi gündem oldu.

HDP’li Belediye Meclis üyesi Özgür Çağlar, mahalle gezilerinde vatandaşların suların aşırı kireçli akmasından dert yandığını söyleyerek, sorunun çözümü için talepte bulundu.

Bunun üzerine AKP’li Belediye Meclis üyesi Aydın Eğin, konunun Büyükşehir ve MESKİ’nin hizmet alanına girdiğini anımsatarak, sorunun çözümü için Büyükşehir Belediyesini göreve davet etti.

 

GÜLTAK: “BEN SÖYLEYİNCE MECLİS GERİLİYOR”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak da, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Vahap beye Özgürlük’ün, Çay’ın, Çilek’in selamı var dediğim Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi zaman geriliyor.

Geçen Güneş Mahallesinde pazarı gezdim. Yol üstlerinde su birikintileri oluyor çünkü altyapı eksik, yağmur suyu gideri yok. Bunu kim yapacak MESKİ. Ben sokakta çok gezdiğim için vatandaş benim yakama yapışıyor. Ama söylediklerinin yüzde 90’ı benim belediyem ile alakalı değil. Ben selamları var’ desem o gün ne kadar neşeli geçer meclis. Buradan yine selam söyleyeyim, çok değerli büyükşehir belediye başkanım, değerli Vahap bey, Mersin sularında kireç artmış, vatandaş şikayet ediyor. Ben demiyorum Özgür beyin selamı var, ben deyince sıkıntı oluyor çünkü. Lütfen MESKİ’deki bürokratlarınıza talimat verin, kireci azaltın. Halk sağlığında tehlike oluyor” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA