Erdemli’den takdire şayan yarış | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Erdemli’den takdire şayan yarış


 

Mersin’in Erdemli ilçesinde SMA TİP 1 hastası Mehmet Ali’nin sağlığına kavuşması için gerekli olan gen tedavisi için süren yardım kampanyası adeta yarışa dönüştü! Karakeşli Mahallesi’nin ardından Kayacı Mahallesi de, Mehmet Ali bebeğe destek verdi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin'in Erdemli ilçesinde kaymakamlık tarafından bu yıl 18. kez düzenlenen ve 42 takımın katıldığı mahalleler arası futbol turnuvasını Kayacıspor kazandı.

Kayacıspor ile Karakeşlispor arasında oynanan final karşılaşması gergin anlara sahne olurken tribünleri dolduran kadın ve çocukların görüntüsü ise Türkiye gündemine damga vurdu. Karşılaşma sonrası turnuvanın şampiyonu Karakeşlispor, turnuva için ayırdığı bütçesini Erdemli’de sağlığına kavuşması için gerekli olan gen tedavisi için destek bekleyen SMA TİP 1 hastası bir yaşındaki Mehmet Ali Gölgeli bebeğe vereceğini açıkladı.

SPORUCUN BİRLEŞİTİRİCİ GÜCÜNE GÜZEL ÖRNEK

Karakeşlispor’un ardından Kayacıspor’dan da, Mehmet Ali bebeğe destek verdi. Kayacı Mahallesi Muhtarı Ahmet Çalışkaner, yaptığı açıklama ile turnuva sonrası sporun birleştirici gücünün güzel bir örneğine imza atıldığını söyleyerek, “Erdemli Kaymakamlığının düzenlemiş olduğu turnuva sonrası takımımıza sponsor olan kişinin verdiği parayı Kayacı Muhtarlığı olarak Mehmet Ali bebeğimizin tedavisinde kullanmak üzere bağış yapıyoruz.

İnşallah Mehmet Ali bebeğimiz en kısa sürede sağlığına kavuşur. Birlik beraberlik önemli. Çam sakızı çoban armağan herkesin katkısını bekliyoruz. Spor birleştiricidir. Bebeğimiz için az da olsa destek bekliyoruz.

 

ÖNEMLİ OLAN BİRLİK BERABERLİK

Bu turnuva Erdemli’de 18 yıldır devam ediyor. Daha önce çeşitli mahallelerimizde top da oynadık. Allah kısmet etti Kayacı Mahallesine bir saha yapıldı ve biz ev sahipliği yaptık. Bu saha benim şahsıma ait değildir. Kaymakamlığın bana verdiği yetkiye dayanarak ben sadece takımını başında dururum. Sahaya kim gelmiş kim gitmiş bununla ilgilenmem. Önemli olan burada birlik beraberlik. Final maçları biraz gergin oluyor. Taşkınlık olabilir ama biz şuan güzel bir noktaya geldik” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA