Mersin halkına ağaçlandırma daveti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin halkına ağaçlandırma daveti


 

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Hazırlık Toplantısı yaptı. Toplantıda Mersin halkına etkinliklere katılım çağrısı yapıldı.

Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ülkemizde her yıl 11 Kasım’ın ‘Milli Ağaçlandırma Günü’ olarak kutlandığı anımsatılarak, su kapsamda Mersin’de yapılacak olan çalışmalarla ilgili, kamu kurumlarının koordinasyonunu sağlamak amacıyla, Mersin Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özkan başkanlığında toplantı düzenlendiği bildirildi. Açıklamaya göre toplantıda Bölge Müdürü Yalçın, Özkan’ a kurumumuz ve ormancılık faaliyetleriyle ilgili brifing verdi.

Bu yıl ki etkinlik kapsamında Bölge Müdürlüğüne bağlı 9 Orman İşletme Müdürlüğü görev alanında 13 ilçede, 66 noktada, 125 hektar alanda 130 bin adet fidan toprakla buluşturulacağı belirtilerek, “Dikim çalışmalarına bu tarihten sonra da devam edilecek ve yıl sonuna kadar 66 bin adet fidan toprakla buluşturulacaktır. Etkinliğin zamanında ve sorunsuz olarak gerçekleştirilebilmesi için kamu kurumları, İl Milli Eğitim Müdürlükleri, Belediyeler, Askeri Birlikler, ilgili kurumların yetkilileri, sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcilerinin katılımı ile yapılan toplantıda, 11.11.2023 Milli Ağaçlandırma Günü yapılacak çalışmalar ile ilgili kararlar alındı. Bu yıl ki etkinliklerimize tüm halkımız davetlidir” denildi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA