Tarsus Belediyesi, hasarları hızlı bir şekilde onardı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus Belediyesi, hasarları hızlı bir şekilde onardı


 

Kent genelinde akşam saatlerinde etkili olan yoğun yağış ve fırtına sonrası, Tarsus Belediyesi ekipleri hızla mağduriyet yaşanan bölgelere müdahale etti. Vatandaşların yaşadığı hasarı en aza indirmek için sabah saatlerine kadar koordineli bir şekilde çalıştı.

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediyesi yoğun yağışlar nedeniyle oluşan hasarların giderilmesi için kent genelinde çalışmalarını sürdürerek meydana gelen mağduriyetleri giderdi. Oluşan yoğun yağış ve fırtına sonrası, evlerin çatıları uçtu, ağaçlar yıkıldı ve ani su basmaları gerçekleşti. Vatandaşların yaşadığı mağduriyeti gidermek adına Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, tüm ekipleri görevlendirdi. Mahallelerde hasar gören alanlarda ekipler tarafından gerekli önlemleri alındı.

 

ANINDA MÜDAHALE EDEREK TAHRİBATLAR KALDIRILDI

Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ağaç yıkılmaları ve çatı düşmelerine anında müdahale ederek tahribatları kaldırdı. Yürütülen çalışmalarla oluşan yıkılmalar temizlendi. Bu çalışmalar sayesinde vatandaşların mağduriyetleri giderildi.

 

“VATANDAŞLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETİYORUZ”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Kentimiz genelinde aniden etkili olan yoğun yağış sonrası ekiplerimiz mağduriyet yaşanan tüm bölgelere anında müdahale etmeye devam ediyor. Vatandaşlarımızın yaşadığı hasarı en aza indirmek adına tüm birimlerimizle çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA