Akdeniz’de fırtına beklentisi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz’de fırtına beklentisi!


 

Akdeniz’de Mersinli balıkçılar, bugünden itibaren başlayarak hafta sonu da etkili olması beklenen fırtına nedeniyle barınaklara teknelerini yanaştırarak, ağ ve tekne bakım çalışmalarına başladı.

Hüseyin Yıldız

 

Meteoroloji, Doğu Akdeniz için bugünden itibaren Pazar gününe kadar yer yer 5 metreye kadar dalgaların oluşmasına neden olacak fırtınanın etkili olacağını bildirdi. Akdeniz'e açılan Mersinli balıkçılar da fırtına öncesi barınaklara dönmeye başladı. Erdemli'de bulunan balıkçı barınağına da çok sayıda tekne geldi. Sezon açılmasıyla birlikte 2 aydır av yapan balıkçılar, fırtına uyarısını fırsat bilerek hem teknelerinin eksikliklerini hem de ağ tamirlerini yapmaya başladı.

Ağ tamiri yapan balıkçılardan Volkan Özdemir, "2 gün hava sert geçecek. Bizler de avlarımızın tamirini yapıyoruz, daha sonra eve gidip dinleneceğiz. Bu kış sert geçecek diye bekliyoruz. Yazın çok sıcaktı ama kışın sert olacak" dedi.

Balıkçılardan Tevfik Oral ise, "Pazartesiye kadar fırtına var, daha sonra açılacağız tekrar. Şu anda ağları tamir edeceğiz, onun dışında teknede yapılacak eksiklikler var, onları yapacağız" diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA