Fırtına ve sağanak sonrası temizlik çalışması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Fırtına ve sağanak sonrası temizlik çalışması


 

Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu kentte etkili olan fırtına ve aşırı yağışlar sonucu yer yer çamur ve tonlarca çöp biriken kamu kurumlarının avlularında, cadde, sokak ve meydanlarda kapsamlı bir temizlik çalışması yaptı.

Haber Merkezi

 

Toros Devlet Hastanesi’nin, yağış ve fırtınadan sonucu çamur biriken acil girişi ile avlusunu yıkayan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri; Karaduvar, Kiremithane, Nusratiye, Güneş ve Hal mahallelerinde kurulan semt pazarlarını da tazyikli su ile temizledi. Yoğurt Pazarı Parkı ve etrafında da çalışan ekipler, fırtına ve yoğun yağışın getirdiği çöp ve atıkları araçlara yükleyip bölgeden çıkardı.

Çok Amaçlı Çöp Toplama Aracı (ÇAÇA) ile kentin en yoğun ve en işlek noktalarına yerleştirilen 3 ton kapasiteye sahip büyük çöp konteynırlarını da boşaltan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, muhtelif mahallelerin sokaklarına bırakılan çuvallar dolusu tonlarca inşaat atığı ve molozu da iş makineleri desteğiyle araçlara yükleyip mahallelerden çıkardı.

Hafta sonu etkili olan fırtına ve sağanak yağışlar sonucu cadde, sokak, meydan ve parklarda yerde biriken tonlarca çöpü toplayan ekipler, Akdeniz Belediyesi Merkez Hizmet binası ile Zabıta Müdürlüğü’nün, yine fırtına nedeniyle çamur biriken ve kirlenen avlusunu da tazyikli su ile yıkayıp temizledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA