Tarsus’tan yağış sonrası hizmet atağı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus’tan yağış sonrası hizmet atağı


 

Tarsus Belediyesi tarafından Tarsus’ta etkili olan aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen taşkın ve su baskını sonrası yaşanan olumsuzluklar giderilmeye devam ediyor. Yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirilen bölgelerde vatandaşların mağduriyetleri tek tek giderildi.

Haber Merkezi

 

Tarsus’ta geçtiğimiz günlerde yaşanan yoğun yağışın ardından meydana gelen deformasyon nedeniyle Tarsus Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından Killik Mevki, Dedeler, Çavuşlu, Kırıt ve Çakırlı Mahallelerinde bozulan yolların bakımı yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü de anlık müdahale gerçekleştirdi. Tarsus genelinde vatandaşların ilk andan itibaren yardımına koşan Tarsus Belediyesi, tüm önlemleri alarak sorunları yerinde çözüyor.

 

“HER KOŞULDA HALKIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan yapılan çalışmalardan bahsederek, “Şiddetli yağış sonrası ekiplerimiz anlık müdahale gerçekleştirerek mahallelerimizde devrilen ağaçları kaldırdı, yolda yaşanan kaymalar ve bozulmalar düzeltildi. Her koşulda halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA