Toroslar, ‘Yeşil’ şehir olma hedefinde iddialı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar, ‘Yeşil’ şehir olma hedefinde iddialı


 

Haber Merkezi

 

Mersin’in yeşille anılan ilçesi olan Toroslar’ın park ve yeşil alanlarında bakım, onarım ve yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Toroslar Belediyesince, mevcut parkların kalitesi artırılırken, ilçeye yeni parklar da kazandırılıyor.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte bu alanlarda; mevsimlik çiçek dikimi, ağaç budama, çim biçme, yabani ot temizliği ile çöp kovalarının ve oyun gruplarının tamir işlemlerini yaparak, ilçenin her mevsim güzel ve bakımlı olması için gayret gösteriyor.

Hem ağaçların sağlıklı büyümesi hem de olumsuz hava koşulları nedeniyle kırılan dalların çevreye zarar vermemesi için başlatılan kireçleme ve budama çalışmaları da düzenli olarak gerçekleştiriliyor.

 

BAŞKAN YILMAZ; “HEMŞEHRİLERİMİZİN VE ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIKLI VAKİT GEÇİREBİLECEKLERİ ALANLARI ÇOĞALTIYORUZ”

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, vatandaşların boş zamanlarında huzur ve güven içinde dinlenebileceği, çocukları ile hoşça vakit geçirebileceği yeşil alanların bakımını titizlikle sürdürdüklerini söyledi.

Park ve yeşil alanlarda yürüttükleri bakım ve onarımın yanı sıra ihtiyaç duyulan alanlara yeni spor aletleri, basketbol sahaları, çocuk oyun grupları, kamelya ve banklar da yerleştirdiklerini kaydeden Başkan Yılmaz; “Toroslarımızda tüm parkların her mevsim güzel ve bakımlı olması için gayret gösteriyoruz. İlçemize bir yandan yeni yeşil alanlar kazandırırken bir yandan da mevcut park ve yeşil alanların bakımını düzenli olarak yapıyoruz. Gelecek nesillere bırakabileceğimiz en değerli miras yeşil alanlarımızdır. Biz de Toroslar Belediyesi olarak parklarımıza, yeşil alanlarımıza gözümüz gibi bakıyoruz” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA