Yiyecek, içecek ve alan öğretmenleri buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yiyecek, içecek ve alan öğretmenleri buluştu


 

Haber Merkezi

 

Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü Suphi Öner Öğretmenevinde, “Yiyecek, İçecek ve Alan Öğretmenleri Sektör Buluşması” yapıldı.

Mesleki ve Teknik Eğitim Hizmetler Şube Müdürü Cuma İvrendi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Genel Sekreteri Kadir Dölek başkanlığındaki heyetler, meslek lisesi okul müdürleri, meslek lisesi öğretmenleri, alan şefleri toplantıda sektörün ve meslek liselerinin ihtiyaçları, çözüm önerileri üzerine fikir alışverişi yaptılar. Yapılması planlanan "Mesleki Eğitim Çalıştayı" konusunda görüşlerini belirtiler. Toplantıda çalıştayın çalışma takvimi çıkarıldı.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, planlanan çalıştayın kentte mesleki eğitim konusunda bir yol haritası oluşturacağını belirterek, "Mesleki eğitim ülkelerin ekonomik gelişmesinde önemli rol oynamaktadır. Her çocuğumuzun ilgi ve yetenekleri doğrultusunda meslek seçimi yapmaları çok önemli, sektör temsilcileri yaptığımız bu toplantılar hem gençlerimize meslek tanıtımı yapmak hem staj, iş imkânı sunmak hem de sektörün değişen yönlerini takip etmek açısından çok kıymetli. Birlikte yol alırsak gençlerimizin meslek seçiminde çok iyi yönlendirebiliriz” dedi ve bu konuda Ticaret ve Sanayi Odasına ve sektör temsilcilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

MTSO Genel Sekreteri Kadir Dölek çalıştayın sektör temsilcileri açısından önemini vurgulayarak Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve ekibine teşekkürlerini iletti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA