MEÜ dış paydaşları ile bir araya geldi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜ dış paydaşları ile bir araya geldi


 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) kalite güvencesi çalışmaları kapsamında iş birliklerini arttırmak ve gerçekleştirilen faaliyetlerin niteliğini geliştirmek amacıyla düzenlenen dış paydaş toplantısı, Mersin’de bulunan kamu kurum ve kuruluşları, mesleki ve sivil toplum kuruluşları ile sektör temsilcilerinin de katılımıyla çevrim içi olarak gerçekleştirildi. Toplantıya Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı, Genel Sekreter İsa Değirmenci, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Tuğba Yanpar Yelken, Kalite Yönetimi Koordinatörü Prof. Dr. Zeki Yarar, Kalite Komisyonu üyeleri ile Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri, çeşitli kamu kurum ve kuruluşları, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşların temsilcileri katılım sağladı.

Toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, kentiyle bütünleşmiş bir üniversite olarak Mersin Üniversitesi’nin çalışmalarını hız kesmeden devam ettirdiğini, bugüne kadar gerçekleştirilen birçok proje ve etkinlik ile üniversite ve şehrin gelişimine önemli katkılar sağlandığını belirtti. Kalite güvence sistemi ve akreditasyon süreçleri ile bu kapsamda farklı alanlarda yürütülen iş birliklerinin önemine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, Cumhuriyetimizin 100. yılında gerçekleştirilen başarılı iş birliklerinin gelecekteki Türkiye Yüzyılı’nda da artarak devam etmesini temenni ettiğini iletti.

Toplantı açış konuşmasının ardından Rektör Danışmanı Prof. Dr. Tuğba Yanpar Yelken tarafından üniversitenin paydaşlarına yönelik 2023 yılı faaliyetlerinin değerlendirmeleri ile önümüzdeki dönem hedeflerini içeren bir sunum gerçekleştirildi. Sunumda, ortak proje, etkinlik, eğitim ve iş birliği protokollerine yönelik olarak yapılan çalışmaların yanı sıra Üniversitede depremin ardından gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili bilgilendirme de yapıldı.

Sunumun ardından toplantıya katılan farklı kurum ve kuruluş temsilcileri çalışmaları hakkında bilgi vererek, üniversite faaliyetlerine sağlayabilecekleri katkılar ve ortak proje ve çalışmalar hakkında görüşlerini sundu. Toplantı, toplumsal fayda temelinde dış paydaşlarla yürütülecek iş birliklerinin artırılması ortak hedefine vurgu yapılarak sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA