TCG Bartın Savaş gemisi, vatandaşların ziyaretine açıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TCG Bartın Savaş gemisi, vatandaşların ziyaretine açıldı


 

Mersin'in kurtuluş yıl dönümünde Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı muharip unsurlarından TCG Bartın (F-504) gemisi vatandaşların ziyaretine açıldı.

Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü dolayısıyla kentte çeşitli etkinlikler düzenlendi. Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı da TCG Bartın savaş gemisini vatandaşların ziyaretine açtı. Savaş gemisini görmeye gelen vatandaşlar, Mersin Büyükşehir Belediyesine ait tekne ile 3 mil açıkta bulunan TCG Bartın'a götürüldü. Burada askeri gemi personeli ziyarete gelenleri karşılayıp, gezdirerek bilgi verdi. 80 metre uzunluğunda 10 metre genişliğindeki savaş gemisini gezen vatandaşlar kendileri için değişik bir anı olduğunu kaydederek bol bol fotoğraf çekti.

İstanbul'dan Mersin'e geldiğini belirten vatandaşlardan Ömer Cansu, "Ziyaretim Mersin kurtuluş gününe denk geldiği için Deniz Kuvvetleri Komutanlığımızın etkinliğinde gemi ziyaretinde bulunduk. Gemideki arkadaşlar gayet misafirperver ve muhabbetle yaklaştılar. Ordumuzu ayrı seviyoruz, deniz kuvvetlerine ayrı bir ilgimiz var" dedi.

Bugün memleketi Mersin'in kurtuluş yıl dönümü olduğunu dikkat çeken vatandaşlardan Ergün Serbest, "İlimize TCG Bartın savaş gemimiz gelmiş. Gemimizi gördük gezdik. Çok hoşumuza gitti. İlk defa deneyimledim savaş gemisinin üzerindeyim. Hayran kaldım. Devletimizin burada gücünü gördük. Askerlerimiz sağolsun bizlere çok yardımcı oldular. Onlar varsa ülkemiz var. Biz burada mutluyuz, huzurluyuz" ifadelerini kullandı. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA