MEÜ yemeklerini artık kendisi üretiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜ yemeklerini artık kendisi üretiyor


 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi’nde (MEÜ) yemekhanelerinde yeni dönem: üniversite yemeklerini artık kendisi üretiyor.

MEÜ de öğrenci ve personelin daha kaliteli bir yemek hizmeti almasına yönelik Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının çalışmaları sonucunda yemeklerini artık kendisi üretiyor.

Üniversite Merkez, Yenişehir ve Tece Kampüslerinde yer alan yemekhanelerindeki yeni dönem 2 Ocak 2023 tarihi itibarıyla başlarken; personel ve öğrenciler yemekhanelere yoğun bir ilgi gösterdi.

Hayata geçirilen proje ile ilgili bilgiler veren Üniversite Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Murat Solmaz, “Personel ve öğrencilerimize daha hijyenik, lezzetli ve kaliteli yemek hizmeti sunmak için yoğun bir şekilde çalışmalar gerçekleştirdik ve 2 Ocak tarihi itibarıyla da yemekhanelerimizde yeni dönem başladı. Aşçı ve aşçı yardımcılarımızdan olan 20 kişilik ekibimiz, günde 4 çeşit yemeği yaklaşık 5000 kişiye özenle hazırlıyorlar. Aşçılarımızın hazırladığı yemekleri ise toplamda 85 kişilik bir ekip ile personel ve öğrencilerimize sunuyoruz. Bundan sonra da en iyi yemeği, en uygun ve kaliteli olacak şekilde Mersin Üniversitesi ailemize sunmaya devam edeceğiz. Tüm akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizi yemekhanelerimize bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yemekhanelerde başlayan yeni dönemden çok memnun olduklarını belirten personel ve öğrenciler ise, üretilen yemeklerin daha kaliteli ve lezzetli olduğunu ifade ederek hayata geçirilen proje için emeği geçen tüm personele teşekkür ettiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA