Yenişehirli kadınlar yaratıcılıklarını seramikle buluşturuyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yenişehirli kadınlar yaratıcılıklarını seramikle buluşturuyor


 

Mersin Yenişehir Belediyesinin sanat ve el becerilerini geliştirmek isteyen kadınlar için düzenlediği seramik kursları devam ediyor. Yenişehir Belediyesi Akademide verilen kurslar kadınlara yaratıcı bir deneyim ve eğitim imkanı sunuyor.

Haber Merkezi

 

Daha önce yüzlerce kadına “Çay saatinde tenis öğrenmeye ne dersiniz” sloganıyla ücretsiz tenis kursu veren Yenişehir Belediyesi, seramik kursuyla da kadınları sanatla buluştururken, sosyalleşmelerine de olanak sağlıyor. Mersin Yenişehir Belediyesi ve Mersin Yenişehir Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle düzenlenen seramik kursuna, yeni beceriler kazanmak isteyen kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.  Profesyonel seramik sanatçıları tarafından verilen derslerde, kadınlar kilden şekiller oluşturmanın temel tekniklerini öğreniyor. Seramik kurslarında edindikleri deneyimle kişisel gelişimlerini artıran Yenişehirli kadınlar, renkli anılar ve el emeğiyle ortaya çıkan eserlerle yaratıcılıkları seramikle buluşturuyor.

Yenişehirli kadınlar, hafta içi her gün 09.00 ile 14.30 saatleri arasında Yenişehir Belediyesi Akademide bir araya gelerek seramik eğitimi alırken, çocukları da yine aynı binada bulunan ve Yenişehir Belediyesi tarafından verilen drama kurslarından faydalanabiliyor. Kurslar nedeniyle memnuniyetlerini dile getiren kadınlar, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA