Çukurova taraftarına güveniyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çukurova taraftarına güveniyor


 

SUAT ÖZDAL

 

FIBA Kadınlar Euroleague B Grubunda mücadele eden Çukurova Basketbol (ÇBK) Mersin, daha önce deplasmanda yendiği İtalyan temsilcisi Virtus Bologna karşısında çeyrek final için avantaj arıyor.

Mersin Servet Tazegül Spor Salonunda 17 Ocak Çarşamba günü saat 19:30’da oynanacak maç öncesi Koç Ceyhun Yıldızoğlu’dan taraftara çağrı geldi.

Çukurova çeyrek final için galibiyete odaklanırken Koç Yıldızoğlu, basketbol severleri ve Çukurova Basketbol taraftarını evinde oynayacağı Virtus Bologna karşılaşmasında Servet Tazegül Spor Salonuna destek vermeye davet etti. Ceyhun Yıldızoğlu taraftarın karşılaşma oynanırken itici güç olduğunu söyleyerek, “Bu karşılaşmada bu gücü salonda görmek istiyoruz” dedi.

Ayrıca Çukurova Basketbol Kulübü, sosyal medyasından basketbol severlere çağrı yaparak “Sporcular parkede taraftarlar salonda” sloganı ile heyecana ortak olmaya davet etti.

Bu hafta oynanacak Virtus Bologna karşılaşmasını kazanarak rakibine avantaj sağlamak isteyen ÇBK, çeyrek finalde grubu 2.sırada tamamlamak adına önemli karşılaşmada bilet satışı yapmayacak. Taraftarın karşılamayı ücretsiz izleyebilecek olması nedeniyle tribünlerin dolması bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA