Öğrenciler taleplerini rektöre iletti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Öğrenciler taleplerini rektöre iletti


 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi final sınavları için merkez kütüphanede ders çalışan öğrencileri ziyaret ederek sınavlarında başarılar diledi. Prof. Dr. Erol Yaşar, öğrencilere çay ve simit ikramında bulundu.

Ziyarette öğrenciler ile yakından ilgilenen Yaşar, öğrencilere başarılarını artırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ve kütüphanenin vize ve final haftası dönemlerinde 24 saat açık olduğunu ifade etti. Gerçekleştirilen bu ziyaretlerle öğrencilerin görüş ve önerilerini de aldıklarını belirten Prof. Dr. Erol Yaşar, “Öğrencilerimizin kütüphanemizde verimli bir şekilde çalışıyor olduğunu görmek bizleri çok mutlu etti. Kütüphanemizdeki çalışma ortamı, öğrencilerimizin başarılarını artırıyor. Çay ve simit ikramı gibi desteklerimizle de öğrencilerimizin yanında oluyoruz. Kütüphanemizi de bu yoğun dönemlerde 24 saat açık tutuyoruz. İnşallah yakın zamanda öğrencilerimize ücretsiz çorba ikramımız da olacak. Bundan sonra da öğrencilerimizin motivasyonunu artırıcı desteklerimizi sürdürecek ve her zaman onların yanında olduğumuzu hissettireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren öğrenciler ise, görüş ve taleplerini direkt olarak rektöre iletebiliyor olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek; Prof. Dr. Erol Yaşar’a teşekkürlerini ilettiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA