Erdemli’den Milli Takıma | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Erdemli’den Milli Takıma


 

YUSUFCAN GÜDÜK

 

Mersin’in erdemli ilçesinde yıllardır taekwando antrenörlüğü yapan, kendi bünyesinde kulüp kurup sporcu yetiştiren, taekwando hocası Sezen Boyar, Taekwando Federasyonu tarafından Yıldız Milli Takımı Antrenörü olarak görev aldı ve milli oldu.

 

2019’DAN BERİ SPORCU YETİŞTİRİYOR!

Başarılı antrenör adeta tırnakları ile büyüdü; ilçede ilk defa yetişkin bayan grubuyla büyük bir farkındalık yaratarak 19 Mayıs gösterilerine katıldı ilde ve Türkiye genelinde büyük bir ses getiren çalışma yaptı. Ayrıca il ve bölge birincileri yetiştirdi, Türkiye şampiyonları çıkarttı. Uluslararası arenalara sporcu götürdü. Ayrıca 7 yaş grubunda sporcular yetiştiren başarılı antrenör, Boyar minik, yıldız, genç, ümit ve büyükler kategorisinde sporcular yetiştirdi.

Milli antrenör Sezen Boyar’ın özverili çalışmaları, disiplin ve başarısıyla birçok çocuğu eğitim veriyor.

Taekwando 3. kademe kıdemli antrenör ve uluslararası kademeye sahip olan milli antrenörümüz Boyar, milli takımda görev aldı büyük bir başarıyla görevini yerine getirerek Mersin’in gururu oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA