Rakip Zaragoza hedef galibiyet | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Rakip Zaragoza hedef galibiyet


 

SUAT ÖZDAL

 

FIBA Avrupa Kadınlar Ligi B grubunda temsilcimiz Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin, Avrupa Liginde çeyrek finalde İspanyol ekibi Zaragoza’yı ağırlıyor.

 

Çukurova Basketbol Kulübü FIBA Avrupa Kadınlar Ligi B grubunu 9 galibiyet 5 mağlubiyet ile 2.sırada tamamladı ve B grubunu 9 galibiyet 5 mağlubiyet’le 3.sırada tamamlayan Basket Zaragoza ile eşleşti.

FIBA Avrupa Kadınlar Ligi çeyrek final karşılaması 3 maç üzerinden 2 maçı kazanan takım yarı finale yükselecek,  temsilcimiz ÇBK grubunu 2.sırada bitirmenin avantajı ile ev sahibi konumunda olduğu için ilk maç Mersin’de oynanacak. Temsilcimiz Zorlu Zaragoza karşısında evinde taraftarı önünde oynamanın avantajı ile kazanmak istiyor.

 

ÇBK'DA ÖNCELİKLİ HEDEF GALİBİYET.

Karşılaşma Çarşamba günü saat 19.30 da Servet Tazegül Spor salonunda oynanacak ve Euroleauge Youtube’dan canlı yayınlanacak.

Mersin’li basketbol severler Servet Tazegül Spor salonunda oynanan son Avrupa maçında, Virtus Bologna karşısında 6000 kişi ile tribünde takımını desteklemişti. Çarşamba günü oynanacak Zaragoza karşısında salonda tribünlerde 8000 kişi olması bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA