‘Hayal edilemeyen projeleri bir döneme sığdırdık’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Hayal edilemeyen projeleri bir döneme sığdırdık’


 

Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı M. Mustafa Gültak, ilçenin kayıp 30 yılını 5 yılda telafi ettiklerini belirterek; “Birilerinin hayalini dahi kuramadığı hizmet, proje ve yatırımları sadece bir dönemde insanlarımıza kazandırdık. Hizmet atağımız yeni dönemde de kesintisiz devam edecek” dedi.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, seçim kampanyası kapsamında Hal Mahallesi esnafını ziyaret ederek, hayırlı işler diledi. AK Parti Mersin İl Başkanı Âdem Aldemir’in de eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Gültak, Hal Mahallesi’ndeki esnaf ve alışverişe çıkan vatandaşlarla sıcak ve samimi bir ortamda sohbet etti. Vatandaşlardan 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimde destek isteyen Başkan Gültak, bu seçimin kritik bir seçim olduğuna dikkat çekti.

Kendilerinin göreve gelmesiyle birlikte Akdeniz’e huzur, barış ve kardeşliğin geldiğini vurgulayan Başkan Gültak; “Akdeniz’de 5 yıldır kargaşa yok, kavga yok, huzursuzluk yok. Artık kimse kimseyi sen Kürt’sün, sen Türk’sün, Sen Arap’sın, sen Alevisin, sen Sünni’sin diye ayırmıyor. Herkes kardeşçe yaşıyor. Biz göreve gelir gelmez ilk yaptığımız iş huzuru, barışı ve kardeşliği getirmek oldu. Ben, siyasi görüşü ne olursa olsun herkesin ve her kesimin belediye başkanı olduğumu düşünüyorum. 

Her mahallemize, her vatandaşımıza eşit hizmet götürdük. Bu huzur ortamını bozmayalım. Şimdi yine diyoruz. Yaptığımız projeler devam edecek elbette ama ben huzurun, barışın ve kardeşliğin teminatı olacağım. Bu huzur ortamının devam etmesini istiyorsanız lütfen bizlere destek verin. Yoksa Akdeniz eski günlerine döner, vatandaşlarımız yine sıkıntı çekmeye başlar. Biz bunun olmasını istemiyoruz. Çünkü huzurunuz yoksa hiçbir şeyin de önemi olmaz” diye konuştu.

 

“VATANDAŞA HİZMET İÇİN DELİ DE OLURUM…”

Başkan Gültak, yeni dönemde kentsel dönüşüm projelerinin de devam edeceğinin altını çizerek şöyle konuştu; “Göreve geldikten sonra, ‘Çay Mahallesi’nde kentsel dönüşüm yapacağım’ dedim. Bana o dönemlerde ‘Sen deli misin? Çay Mahallesinde kentsel dönüşümü nasıl yapacaksın?’ dediler. Ben de onlara, ‘işin ucunda vatandaşa hizmet varsa ben deli olurum’ dedim. Projeyi hazırladık ve yapımına başladık.

Şimdi 500 konut, alt yapısıyla, doğalgazıyla, internet alt yapısıyla, yeşil alanıyla bitti ve vatandaşlarımız oturuyor. O evleri gören vatandaşlarımız bizlere artık ‘ne zaman bize de konut yapacaksınız?’ diye soruyor. İşte Bahçe Mahallesi’nde de 500 konutun yapımı bitmek üzere, 2-3 ay içinde vatandaşlarımıza teslim edeceğiz.

Özetle; Akdeniz dönüşüyor, büyüyor, güzelleşiyor. Akdeniz artık kavgayla, olaylarla değil sanatla, sporla, kültürle, kentsel dönüşümlerle anılıyor. Akdeniz’in kayıp 30 yılını 5 yılda telafi ettik. Birilerinin hayalini dahi kuramadığı hizmet, proje ve yatırımları sadece bir dönemde insanlarımıza kazandırdık.

Hiç kimse merak etmesin; Hizmet atağımız yeni dönemde de kesintisiz devam edecek. Halkımızın da desteğini alarak Akdeniz’i hak ettiği, layık olduğu seviyeye hep birlikte taşıyacağız. Bu yüzden herkesin desteğini istiyorum.”

Ziyaretinde Hal Mahallesi sakini vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Akdeniz Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akdeniz Belediye Başkan Adayı Mustafa Gültak, her zaman olduğu gibi küçük çocukları da unutmadı, hediyelerle minikleri sevindirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA