‘Emeklilerimize 10 bin TL destek vereceğiz’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

‘Emeklilerimize 10 bin TL destek vereceğiz’


 

Haber Merkezi

 

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan :”Dar gelirli vatandaşlarımız ile emeklilerimize destekler vereceğiz. Mersin halkı suyu pahalıya tüketiyor. Biz göreve gelir gelmez su fiyatlarını indireceğiz. Dar gelirli ve emekli vatandaşlarımıza belli limitlere kadar ücretsiz su, ayrıca yine emeklilerimize 10 Bin TL’ye kadar sosyal destek vereceğiz.”dedi.

Öğrencilere 10 GB internet, burs ve dijital dershane müjdeleri veren Serdar Soydan, emeklilerimizi de unutmayarak, onlara da 10 Bin TL’lik sosyal destek vereceklerini açıkladı.

 

“SU FİYATLARINI İNDİRECEĞİZ… ÜCRETSİZ SU VERECEĞİZ”

Sosyal belediyeciliğin önemli olduğuna dikkat çeken Serdar Soydan, biz göreve geldiğimizde şuan sunulan sosyal yardım ve destekleri daha da arttıracağız. Dar gelirli vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Belli limitlere kadar ücretsiz su vereceğiz. Yılların emeğini vermiş, yaş almış vatandaşlarımızı da unutmadık. Emeklilerimize de 10 Bin TL sosyal destek vereceğiz.”dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA