Silifkeliler iftar sofrasında buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifkeliler iftar sofrasında buluştu


 

Haber Merkezi

 

Toplu iftar geleneğini sürdüren Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Anıt meydanında kurdurduğu iftar sofrasında binlerce vatandaşla buluştu.

Vatandaşlar, Ramazan ayının ikinci gününde iftarını açmak için geleneksel iftar sofrasına yoğun ilgi gösterirken Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’ta iftarını hemşehrileri ile birlikte açtı. Başkan Altunok, “Rabbim birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılsın” dedi. Göksu Aile Çay Bahçesinde düzenlenen iftar yemeğinde gönül sofralarına misafir olan vatandaşların masalarını Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Levent Uysal, Cumhur ittifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ve Ülkü Ocakları Mersin İl Başkanı Emre Celal Gül ile birlikte ziyaret eden Başkan Altunok, vatandaşlara hayırlı ramazanlar dileğinde bulundu.

İftar sofrasına misafir olan tüm Silifkelilere teşekkür eden Başkan Altunok, “Siz değerli Silifkeli kardeşlerimizle aynı sofranın etrafında bir araya gelerek oruçlarımızı açıyoruz. Bugün burada kurduğumuz iftar soframıza katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Paylaşma, birlik ve beraberlik açısından Ramazan ayı çok özel bir ay. Bu mübarek günlere sizlerle birlikte sağlık ve afiyetle ulaşmanın sevinci içerisindeyim. Tüm hemşehrilerimizin daha nice ramazanlara ve bayramlara ulaşmalarını temenni eder, yaptığımız ibadetlerimizin kabul olmasını cenabı haktan niyaz ediyorum” dedi. Silifke Belediye Başkanı Altunok bugüne kadar yaptığı hizmetlerden de bahsederek yeni dönemde hayata geçireceği projeleri de vatandaşlarla paylaştı. 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur ittifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan ve kendisine de destek vermelerini isteyen Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

Silifke Belediyesi tarafından düzenlenen ve binlerce vatandaşın katıldığı iftar programında MHP Mersin Milletvekili Levent Uysal, Cumhur ittifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, Silifke İlçe Başkanı Kıvanç Derya ve AK parti İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt’ta birer konuşma yaptılar. Kuran-ı Kerim okunması ve dualarla başlayan iftar programı meddah, Karagöz-Hacivat, Orta oyunu, Semazen, Neyzen gösterileri, ikramlık Osmanlı macunu ve Osmanlı şerbeti ikramıyla devam etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA