Patronlardan ‘Temkinli iyimserlik vurgusu’ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Patronlardan ‘Temkinli iyimserlik vurgusu’


 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Nisan ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Meclis Başkan Yardımcısı Salih Özçelikçi başkanlığında düzenlenen toplantıda ekonomik tabloya dikkat çekilerek, temkinli olma vurgusu yapıldı.

Haber Merkezi

 

Tarsus TSO’da Nisan ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Meclis Başkan Yardımcısı Salih Özçelikçi yönetiminde gündem konularının değerlendirildiği toplantıda daha sonra Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, aylık, dönemsel faaliyet ve hedefler hakkında meclise bilgi verdi.

 

‘TEMKİNLİ İYİMSERLİK VURGUSU’

Başkan Koçak ayrıca ekonomi gündemini de değerlendirerek, ‘’Nisan ayı önce yerel seçimler, sonrasında bayram dolayısıyla hareketli geçen bir ay oldu. Ekonomi açısından ise zorlu süreç devam ediyor. Önümüzdeki 8 ay zor geçecek gibi görünüyor. Ekonomi yönetimi tarafından uygulanan reçetenin doğru olduğunu ve bu programın bu şekilde devam etmesi gerektiğini düşünüyoruz. Ancak bu süreçte hepimizin ayağını yorganına göre uzatmasında fayda var. Temkinli olmak zorundayız.’’ diye konuştu.

Daha sonra Serbest Kürsüde sektörler ve bölge ekonomisindeki son gelişmelerin değerlendirildiği toplantı Mayıs ayında yapılacak etkinlik ve faaliyetlerle ilgili üyelere bilgi verilmesinin ardından sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA