Genç kızlar şampiyonası Mersin’de | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Genç kızlar şampiyonası Mersin’de


 

SUAT ÖZDAL

 

Türkiye Basketbol Federasyonu altyapılardan faaliyetleri programı kapsamında 2023-2024 Sezonu Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası Mersin’de, Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası ise Gaziantep'e gerçekleştirilecek.

Fikstür çekimi 30 Nisan Salı günü federasyon binasında yapılarak grupların belirlendiği turnuvada 4 grupta, 4 takımın yer aldığı şampiyonaya 16 takım katılım sağlayacak.

Mersin Servet Tazegül Spor Salonu ve Toroslar 7. Bölge Spor Salonunda 6/12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek şampiyonaya katılan takımların grup maçlarını oynanacakları salon ve ilk gün maç saatleri belli oldu.

A grubu 6 Mayıs Servet Tazegül Spor Salonnda saat 11:00’da, ÇBK Mersin, Eskişehir Çağdaş Koleji, saat 13:15’de Emlak Konut SK, Adana Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak.

B grubunda da 6 Mayıs günü Toroslar 6. Bölge Spor Salonunda saat 11:00’de Fenerbahçe ve Beşiktaş saat 13:15’de, Artı Akademi ile Kepez Belediyesi Antalya Toroslar karşılaşacak.

C grubunda da 6 Mayıs günü Servet Tazegül Spor Salonunda saat 15:30’da TED Kolejliler, Rize Belediyesiyle ve saat 17:45’de de Nesibe Aydın SK, Samsun Zorlu Koleji ile karşılaşacak.

D grubunda ise 6 Mayıs 2024 günü Toroslar 7.Bölge Spor Salonu saat 15:30’da Botaş Spor, İzmir Ege Gelişim ile saat 17: 45’de ise Çankaya Üniversitesi, İstanbul Yıldızların Basketbol ile karşılaşacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA