Uluslararası lojistikçilerden Mersin çıkarması | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Uluslararası lojistikçilerden Mersin çıkarması


 

(UTİKAD) Kadın Lojistikçiler Odak Grubu’nun bu ayki saha ziyaretinin adresi Mersin oldu. Mersin’de Deniz Ticaret Odası, liman yönetimi ve firmalarla bir araya gelen kadınlar, kentin potansiyelini yakından görme fırsatı buldu.

HEDİYE EROĞLU

 

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) Kadın Lojistikçiler Odak Grubu Mersin’de buluşma programı düzenledi.

2022 yılında kadınların iş hayatındaki fırsat eşitliğine dikkat çeken ve bu alanda projeler üretme konusunda öncü olan Kadın Lojistikçiler Odak Grubu’nun bu ayki saha ziyareti kapsamındaki Mersin buluşması dolu dolu geçti.

 

FİRMALARLA BULUŞTULAR

Türkiye KLOG Başkanı Alslı Malay Tuncer önderliğinde buluşan ekip ilk olarak Kınay Group tarafından organize edilen öğle yemeğinde bir araya geldi.

UTIKAD heyeti daha sonra Mersin’de bulunan ofisi ve ekibi ile uzun yıllardır Akdeniz Bölgesi’nde lojistik hizmetler üreten, ihracatçı ve ithalatçılara hizmet sunan Logitrans, bölgedeki yeni iş birliği Dias Port tarafından ağırlandı.

Logitrans Lojistik’in Satış ve İş Geliştirme’den sorumlu İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi Murat Gümüşlüol, Dias Port’ta ki saha ziyareti öncesi ekibin toplantısına katıldı. KLOG’un lojistik ve iş hayatı için ne kadar büyük önem arz ettiğini Grup Başkanı Aslı Malay Tuncer ve üyeler ile paylaşan Gümüşlüol, gelecek dönemdeki KLOG projelerini de desteklediklerini bildirdi.

 

LİMAN IİNCELEDİLER

Ziyaret esnasında gerçekleşen toplantının ardından, Dias Port’ta saha gezisi organize edildi. Organize edilen gezide, Mersin’in en büyük alana ve operasyonel güce sahip dry portun açık depolama alanı, 4 adet soğuk odası ve gümrüklü alanı, firma yetkililerince detaylı şekilde anlatıldı.

UTIKAD heyeti daha sonra Mersin Deniz Ticaret Odası’na (MDTO) çıkarma yaptı. MDTO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Lokmanoğlu ile toplantı gerçekleştiren ekip son gün ise Mersin Uluslararası Limanı (MIP) yönetimi ile bir toplantı yaptı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA