Erdemli Plaj Voleybolu ile renkleniyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Erdemli Plaj Voleybolu ile renkleniyor


 

SUAT ÖZDAL

 

Erdemli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Gençlik Haftası kapsamında Erdemli Spor Salonu Sahilinde Plaj Voleybolu düzenliyor. 36 takımın yer alacağı etkinliğe 199 sporcu katılım sağlayacak. Takımlar 4'er sporcu ile sahada mücadele edecek. Bugün saat 16:30’da turnuva etkinliği açılış maçıyla başlayacak.

Erdemli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferhat Keskin, “Vatandaşlarımızı Gençlik Haftası kapsamında düzenlediğimiz 4 kişilik sporculardan oluşan takımların mücadelesi sonunda Haziran ayı içinde yarı final ve final müsabakalarını belirleyeceğimiz tarihlerde oynayacağız. Hafta içi her gün 16:30’da başlayacak iki karşılamanın oynanacağı Turnuvaya tüm Erdemli halkını ve spor severleri davet ediyoruz” dedi.

Şube Müdürü Ferhat Keskin de, Erdemli sahilinde ilk kez düzenlenen etkinliğe vatandaşlar ve spor severlerin sahilde izleyecekleri karşılamalar için sandalyelerini alıp gelmelerini heyecana coşkuya ortak olmaya davet etti.

Keskin, “Sahil temizliği, saha kurulumu çevre düzeni yapıldı, siz voleybol severleri bekliyor. Plaj voleybolu etkinliğe sizleri aramızda görmek istiyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA