Mersinli Bocce sporcusu Dünya Şampiyonası yolcusu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersinli Bocce sporcusu Dünya Şampiyonası yolcusu


 

Haber Merkezi

 

Dünya Şampiyonası’nda kentimizi ve ülkemizi temsil edecek olan Toroslar Belediyesinin Milli Bocce Sporcusu Mehmet Can Yakın, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’ı ziyaret etti. 6-11 Mayıs tarihleri arasında Fransa’nın Saint-Vulbas şehrinde yapılacak olan Bocce Volo Dünya Şampiyonası’na katılacak olan milli sporcu Yakın, heyecanını Başkan Yıldız ile paylaşarak kendisine milli takım formasını hediye etti.

Milli Takım ve Toroslar Belediyesi antrenörü Niyazi Kutlay’ın da eşlik ettiği ziyaret sırasında Başkan Yıldız’a desteklerinden dolayı teşekkür eden milli sporcu Yakın, hedefinin Toroslar Belediyesi çatısı altında Dünya Şampiyonluğunu Toroslar’a ve Türkiye’ye kazandırmak olduğunu söyledi.

 

“MİLLİ GURURUMUZ MEHMET CAN’A BAŞARILAR DİLİYORUM”

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız ise milli sporcu Mehmet Can Yakın’a ve antrenör Niyazi Kutlay’a Dünya Şampiyonası’nda başarılar diledi.

Başkan Yıldız; “Bocce sporcumuz Mehmet Can Yakın, hem Toroslarımızın hem ülkemizin büyük bir gurur kaynağı. Bocce branşında Dünya ikinciliği ve Avrupa üçüncülüğü olan milli sporcumuzun hedefi olan dünya şampiyonluğunu da elde edeceğine yürekten inanıyorum. Fransa’da yapılacak Bocce Volo Dünya Şampiyonası’nda başarılar diliyorum. Onun bu başarısı, gelecek vadeden bocce sporunu gençlerimize daha da sevdirecek” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA