Mersin maçına atanan hakem tepki çekti! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin maçına atanan hakem tepki çekti!


 

SERKAN TULTAK

 

Yeni Mersin İdman Yurdu’nun, 1461 Trabzon FK ile deplasmanda oynayacağı Playoff 2. tur maçına çok tartışılan bir hakemin atanması tepki çekti.

2020-2021 sezonunda Yeni Mersin İdman Yurdu'nun Esenler Erokspor maçında görev alan Hakem Tolga Güldibi, maçta skandal kararlara imza atarak, hava koşulları nedeniyle maçı önce ertelemiş daha sonra baskılar sonucu ertelediği maçı 4 saat sonra tekrar oynatmıştı. Maç içinde de aldığı kararlar tepki çekmişti.

Mersin cephesi ise, bu yaşananlara dikkat çekerek önemli virajda maçın hakemine adil bir yönetim çağrısı yaptılar.

Yeni Mersin İdman Yurdu, TFF 2. Lig playoff 2. Tur maçında bugün (17 Mayıs 2024) saat 15.30’da 1461 Trabzon FK’nın konuğu olacak.

Yapılan açıklama ise şunlar kaydedildi: “2020-2021 sezonunda skandal Esenler Erokspor deplasmanında maçımızı yöneten hakem skandal kararlara imza atan sesiz kalan TFF, Sn. Tolga Güldibi Hayati önem arz eden 1461 Trabzonspor maçına atanmıştır? Daha öncesinde ev sahibi takımın baskısına dayanamayıp bir maçı 4 saat erteleyerek başlatan, stadı terk edip bir telefonla geri çağrılıp maçı oynattığına şahit olduğumuz hakeme Tolga Güldibi'ne çağrımızdır;

Bütün bir sezonun emeğinin meyvesini vereceği son doksan dakikada aynı hatalara düşmemesini, tarafsız ve iki tarafa da aynı mesafede yaklaşacağına inanıyoruz ve umut ediyoruz...

Bütün gözlerin 90 dakika boyunca hakemin üzerinde olacağı bu maçta, tarafların hakem hatalarıyla veya takdir hakları ile değil, bileğinin ve hak edenin hakkıyla kazanmasını temenni ediyoruz...

Geçmişte yapılan hataları geçmişte bırakıp, geçen sürede daha cesur ve daha tecrübeli hale gelen hakemimize şimdiden şans diliyoruz.”


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA