9 Temmuz’da adalet için Mersin’den İstanbul’a | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

9 Temmuz’da adalet için Mersin’den İstanbul’a


 

CHP 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi Cavidan Demirağ, 9 Temmuz’da İstanbul Maltepe’de yapılacak olan son miting için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Mersin’den katılıp destek vereceklerini açıkladı.

Haber Merkezi

Demirağ, “İlk günden bugüne ‘adalet’ için çok yol katettik. Bu ülkeye ‘adalet’in geri gelmesi için günlerce sıcaklara, bize karşı koymaya çalışanlara aldırış etmeden mücadelemize devam ettik” diye konuştu. Mitingin son noktası olan İstanbul-Maltepe Sahili’ne Mersin'den kalkacak olan araçla hareket edip, ilk günde olduğu gibi son günde adalet için mücadele vereceklerini belirten Demirağ, “Hiçbir zaman mücadelemizden ödün vermedik. Hep ‘adalet’ için mücadele verdik. Son günde de aynı şekilde devam edeceğiz” dedi.

“ADALET SİSTEMİ TARAFSIZ DEĞİL”

Bir ülke için en önemli şeyin adalet olduğunu vurgulayan Demirağ şöyle konuştu; “Türkiye’de ‘adalet’ sistemi tarafsız değil. Bizim mücadelemiz bundan dolayıdır. Suçlu o kadar insan varken hepsini görmezden gelip, yaptığı bir haber yüzünden ‘casus’ olarak adlandırılan ve 25 yıl hapis cezasına çarptırılan kardeşimiz CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu ve diğer tüm haksızlığa uğramış vatandaşlarımız için ‘adalet’ istiyoruz. Ayrıca referandum da hayır oyu kullanan tüm dostlarımızın bizi bu yolda yalnız bırakmamalarını temenni ediyor ve hepsini 'adalet' için yürümeye davet ediyorum”. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA