Esnaftan defterdara ziyaret | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Esnaftan defterdara ziyaret


 

Mersin Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Milli Emlak Müdürü Kemer Yeşil’inde hazır bulunduğu ziyarette  teşkilatın yapılanması hakkında bilgi paylaşımında bulunan Başkan Dinçer, “Mersin’de 70 meslek odası ve bu odalara bağlı 60 bin üyemiz bulunmaktadır. Çamlıyayla’dan Anamur’a, Gülnar’dan Mut’a kadar geniş bir coğrafyada hizmet vermekteyiz” dedi.

Kayıt  altındaki esnaf ve sanatkarların devletine karşı her türlü yasal sorumluluğunu yerine getirdiğine vurgu yapan Başkan Dinçer, “Esnaf ve sanatkarlarımız devletine, milletine, bayrağına bağlı;  vergisini borç alıp  ödeyecek kadar devletine karşı yasal sorumluluğunu yerine getiren  bir kesimdir. Ve esnafımız devletine olan bu bağlılığını her platformda ortaya koymaktadır” şeklinde konuştu.

Kurum olarak bir taraftan esnaf ve sanatkarların sorun ve beklentilerine çözüm üretirken, diğer taraftan kamu kurum ve kuruluşların temsilcileriyle iyi diyaloglar kurma gayreti içerisinde olduklarının altını çizen Dinçer, “Bu bağlamda esnaf ve sanatkarlarımızın vergi yükümlülüğünü yerine getirdiği Defterdarlığımız bizler için çok önemli bir kurumdur. Teşkilat olarak Defterdarlığımızla uyum içerisinde çalışmaktayız.  Defterdarlığımızda personelleriyle birlikte esnaf sanatkarlarımıza her türlü kolaylığı sağlamaktadır. Bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde sözlerini noktaladı.

Mersin Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman’da Mersin’de esnaf teşkilatının  zirve kuruluşu Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer tarafından gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Vergisin ödeyip, devletine karşı yasal sorumluluğu yerine getiren esnaf sanatkarlarımız bizler için son derece önemli. Defterdarlığımızın kapısının esnafımıza her zaman açıktır. Böylesi büyük bir ailenin temsilcisi sayın Başkanımız tarafından gerçekleştirilen ziyaretten dolayı teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA