Periler iddialı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Periler iddialı


 

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin ekibi, bu yılda yeni sezona iddialı hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıl ligde oynadığı 26 maçta 12 galibiyet, 14 mağlubiyet alan Güney ekibi, ligi 38 puanla 7. sırada tamamlamıştı. Ligde oynadığı maçlarda rakip potaya bin 806 sayı atan turuncu beyazlı ekip, potasında bin 874 sayı gördü. Euroleague'de ise Fenerbahçe'nin de olduğu A Grubu'nda mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, 14 maçta sadece 2 galibiyet alarak grubu 7. sırada tamamlayarak Avrupa'ya veda etmişti. Bu yıl Mayıs ayında transfer çalışmalarına başlayan ve çalışmalara devam eden Mersin ekibi, hem ligde hemde Avrupa'da iddialı. Ligde ilk 5 hedefi olan Eurocup'da ise yarı final veya final oynamak isteyen Çukurova ekibi, güçlü bir kadro kuruyor.

“GEÇEN YIL BİZİM İÇİN İYİ GEÇMEDİ”

Takımın son durumu ve hedefleriyle ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Genel Menajer Melahat Aydın, geçen sene hem ligde hemde Avrupa'da tam anlamında istediklerini yapamadıklarını dile getirdi. Ancak bu sene iddialı olduklarını söyleyen Aydın, “Hedefimiz yine ligde play-off. Tabi bunu yaparken ligi ilk 5'de tamamlamak istiyoruz. Bunu da başarabileceğimize inanıyorum. 4 Temmuz'da Eurocup kura çekimimiz vardı. Orada Enisey Krasnoyarsk, Good Angels Kosice ve MBK Ruzomberok takımlarıyla eşleştik. Bu grubu geçebileceğimize inanıyorum. Rakiplerimizi yenebileceğimiz rakipler. Mesafeler biraz uzak ama rakiplerimizi yenebileceğimiz düşünüyorum. Avrupa'da hedefimiz ilk önce grubu geçip, ardından gidebileceğimiz yere kadar gitmektir. Avrupa'da yarı final ve final yine hedefimiz. Bunu da başarabilecek bir kadro kuruyoruz. Eminim başarırız” ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarından da bahseden Aydın, "Mayıs ayından itibaren transfer çalışmalarına başladık. 3 tane Türk oyuncu transfer ettik. Şu anda transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bir Türk oyuncu ile daha anlaştık. Bir kaç gün içinde oda takımımıza katılınca açıklayacağız. Bundan sonra bir Türk ve 3 yabancı oyuncu daha alacağız. Şu anda 2 yabancı oyuncuyla görüşmelerimiz sürüyor. Maçlarımız 7 Ekim'de başlayacak ve bu süreçte transfer çalışmalarımızı tamamlayacağız” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA