Tarsus kampa gitti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus kampa gitti


 

Sezon öncesi çalışmalarının ilk etabını Tarsus’ta kendi tesislerinde yaptığı antrenmanlarla start veren Tarsus İdman Yurdu yaklaşık 2. Etap çalışması için 2 hafta kalacağı Nevşehir kampı başladı.

Tarsus İdman Yurdu’nun 2. Etap kamp çalışmaları Nevşehir’de start aldı. Ağustos’un ilk hafta sonuna kadar devam edecek. Sarı Lacivertliler kamp süresince tempoyu yavaş yavaş yükseltip oyuncuların idman seviyelerini arttırmak için planlamaların yapıldığı ve yararlı bir kamp dönemi geçirmek için yönetim ve teknik heyetin yoğun çaba sarf ettiği öğrenildi.

İLK ETAP OLUMLU GEÇTİ

İlk etap çalışmalarının tamamlanmasının ardından basınla bir araya gelen Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, ilk etap çalışmalarından gayet memnun olduğunu, takımın çok güzel tesislere sahip olduğunu ayrıca şehirde birçok stadyumun olmasının futbol adına sevindirici bir unsur olduğunu söyledi. On gün süren ilk etapta belirlenen hedefe ulaştıklarını da belirten Teknik Direktör Özcan Kızıltan; Kamp döneminde Muhammet Ali’nin sakatlanmasının tek tatsız olay olduğunu ifade etti. Çok şey beklediğimiz bir isimdi ve takım savunmamız için planlamamızda ciddi bir yeri vardı diyerek üzüntüsünü ifade etti.

TAKVİYE YAPILACAK

Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan savunma ve orta alana iki transfer düşündüklerini, bu transferleri de kamp döneminde bitirmek istediklerini, ancak kamp döneminde gerekli gördükleri takdirde ekstra transfer istemeleri gibi bir durumun da olabileceğinin altını çizdi. Transferler ne kadar erken olursa o kadar iyi olur diyen Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, “Ancak acele edip yanlış tercihlerde yapmak istemiyoruz. Çok iyi araştırıp en doğru transferleri yapmayı hedefliyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA