Mersinli Yelkenci Miray Avrupa 4.’sü oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersinli Yelkenci Miray Avrupa 4.’sü oldu


 

Turkcell’in sponsorluğunda, tarihinin ikinci uluslararası şampiyonasına katılan engelli yelkenci Polonya’dan mutlu haberle döndü. Mersinli Miray Ulaş, EUROSAF Bedensel Engelli Avrupa Şampiyonası’nda Avrupa 4.’sü oldu.

Turkcell, spor iş birliklerine bir yenisini daha ekledi. Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu, Türkiye Yüzme Federasyonu, Türkiye Atletizm Federasyonu, Türkiye Yelken Federasyonu ve Türkiye Görme Engelliler Federasyonu’nun ana sponsoru olan Turkcell, 2000 yılında kurulan Türkiye Bedensel Engelli Yelken Federasyonu’nun da ana sponsoru oldu. Turkcell’in desteklediği engelli yelkenci Miray Ulaş ilk başarısına Polonya’da ulaştı.

İKİNCİ TURNUVADA BÜYÜK BAŞARI

Turkcell’in sponsorluğundaki Türkiye Bedensel Engelli Yelken Federasyonu, ikinci uluslararası mücadelesinde ilk önemli başarısına da imza attı. Türkiye’yi organizasyonda tek başına temsil eden Miray Ulaş, Polonya’da düzenlenen EUROSAF Bedensel Engelli Avrupa Şampiyonası’nda Avrupa 4.’sü olmayı başardı.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA