Moraller yüksek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Moraller yüksek


 

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Tarsus İdman Yurdu’nda moraller yüksek. Nevşehir Avanos’ta Teknik Direktör Özcan Kızıltan nezaretinde yaklaşık 10 gündür sezon hazırlıklarını sürdüren TİY, ilk hazırlık maçını yaptı.

ALİ ŞANLI

Hazırlık maçında karşılaştığı Kahramanmaraşspor’u Ergun’un attığı tek golle 1-0 yenen Sarı Lacivertliler maça; Barış, Sefa, Serkan, Onur, Fırat, Yasin, Abdurrahman, Ferhat, Alper, Samet, Ergun 11’i ile çıktı. Ağır geçen idmanlara rağmen etkili ve tempolu oynayan Sarı Lacivertliler ilk yarıda buldukları tek golle ilk hazırlık maçını kazanarak moral buldu.

“SEZONA BOMBA GİBİ GİRECEĞİZ”

Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Önder Ege de yaptığı açıklama yeni sezona bomba gibi gireceklerini söyledi. Hafta sonu kampın ilk etabının sona ereceğini futbolcuların iki günlük iznin ardından toplanarak yine Nevşehir Avanos’ta kampa gireceğini bildiren Ege, çalışmaların gayet iyi gittiğini ve takımdaki arkadaşlık ve ekip ruhunun oldukça uyumlu bir şekilde hızla gelişmekte olduğunu vurguladı.

Kayserispor’dan hazırlık maçı teklifi aldıklarını da açıklayan Başkan Önder Ege, “Önümüzdeki hafta Kayserispor ile Kayseri’de hazırlık maçı yapacağız. Tarsus İdman Yurdu camiasında moraller oldukça yüksek” diye konuştu. Takıma bir stoper transfer edeceklerini ve bu konuda birkaç futbolcu ile görüşmekte olduklarını ifade eden Başkan Ege, “İstanbulspor’dan transfer ettiğimiz Muhammet Ali talihsiz bir şekilde sakatlandı ve ilk yarı sonuna kadar takımdaki yerini alamayacak. Bu nedenle bir stoper ihtiyacımız var. Ayrıca gerekli olması halinde sol ön mevkiiye libero futbolcusu alabiliriz. Bu yılki hedefimiz geçen sezondan daha ileri bir noktaya gitmek ve taraftarlarımızı daha çok mutlu eden güçlü ve başarılı bir kadro oluşturmaktır. Taraftarlarımızla el ele vererek önümüzdeki sezonu en iyi şekilde geçirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA