MİY sahaya çıkıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY sahaya çıkıyor


 

Mersin İdman Yurdu bugün yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçına çıkacak.

ALİ ŞANLI

Bu yıl TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan Mersin İdman Yurdu, Karetepe kampının 4’cü gününde yeni sezon hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Genç oyuncuların hırsı ise başta teknik ekip olmak üzere yönetimi memnun ediyor. Bu arada Kırmızı Lacivertliler ilk hazırlık maçını yarın yapacak. Mersin İdman Yurdu-Sultanbeyli Belediyespor ile 6 Ağustos’ta saat 16.00’da karşı karşıya gelecek.

Geçtiğimiz yıl TFF 1. Lig'den 2. Lig'e düşen Kırmızı-Lacivertli ekip, bu yıl genç kadrosuyla mücadele verecek. 3 yıldır yaşadığı maddi sıkıntılardan dolayı transfer tahtası kapalı olan Mersin ekibi, oluşturduğu genç kadroyla kampa girdi. Sakarya'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Çukurova temsilcisi, günde çift idman yapıyor. Son idmanda kondisyon yüklemesi yapan Mersin ekibi, koşu aralarında da çeşitli oyunlar oynayarak moral de depoladı. Teknik Direktör Koray Palaz yönetimde bir süre daha aynı yerde çalışmalarını sürdürecek olan kırmızı lacivertli ekip, daha sonra başka bir yerde çalışmalarına devam edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA