MİY yine karıştı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY yine karıştı!


 

Kırmızı Lacivertli yönetimin maaşında iyileştirme isteyen genç yıldız Tolga Şahin’i kadro dışı bırakması kulüpte krize neden oldu. Yıllık transfer ücreti 30 bin TL ve aylık maaşı asgari ücret düzeyinde olan Tolga’nın bu çıkışına Başkan Karak’tan, “Yüzde 10 zam yaptık ama hala gençlerin aklını çeliyo

ALİ ŞANLI

Bugün 2.Ligde ilk maçına çıkacak olan Mersin İdman Yurdu’nda yaşanan sıcak gelişme taraftarını üzdü. Sakatlığı nedeniyle Amed Sportif A.Ş. karşılaşmasında oynayamayacak durumda olan Tolga Şahin’in, sağlık durumunun ciddiyeti ile ilgili kulübe bilgi verdiği, Kulüp yönetiminin ise genç yıldızın takımda oynamak istemediği için bu yola başvurduğunu düşünerek süresiz kadro dışı bıraktığı öğrenildi. Bilindiği gibi Tolga Şahin Kartepe kampında oynanan Cizre maçında sakatlanarak kampı erken terk etmişti.

YALANCI DEĞİLİM SAKATIM

Sosyal medya hesabından veda mesajı yayınlamasına rağmen kulüpte kalmayı tercih eden Tolga Şahin, yönetimden iyileştirme istediği ve bu talebinin şu ana kadar yerine getirilmemiş olmasından dolayı da rahatsızlık duyduğu gündeme gelmişti.

Yıllık transfer ücreti 30 bin TL ve aylık maaşı asgari ücret düzeyinde olan Tolga’nın iyileştirme talebine kulüpten yönetiminden gelen yanıt ise sert oldu.

“GENÇLERİN AKLINI ÇELİYOR”

MİY Başkanı Mahmut Karak ise konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak, ağır ithamlarda bulundu. Şahin’in basına yaptığı açıklamaları eleştiren Karak, “2 sezondur takımımızda banko oynayan ve büyük güven duyulan Tolga Şahin son günlerde gereksiz polemiklerle kamuoyunu boş yere meşgul etmektedir. Oyuncumuzun bu büyük kulübü bu çok zor süreçte yüzüstü bırakıp gidebilmek için bazı yanlış hesaplar içine girmekte olduğunu da belirtmeden geçmeyelim. Antrenmanlarda, takımın bir arada olduğu yerlerde ve kampta sürekli diğer genç oyuncuların bu kulübe zarar verici eylemlerde bulunmaları için akıllarını çelme, onları

istemedikleri şeyleri yapmaları için tetikleme gibi eylemler içerisine girmiştir. Sözleşmeli futbolcumuz Tolga Şahin, zor dönemden geçen bu büyük kulüpten gidebilmek için sözleşmesinin iyileştirilmesi bahanesini öne sürmektedir. Ancak kulübümüz TFF 2.Ligine düşmesine rağmen genç oyuncularımızı teşvik etmek amacıyla diğer oyuncularla olduğu gibi Tolga Şahin’le de geçen sezon başında yapılan 2016/2017 sezonu ücretlerinin üzerine bu

sezon yüzde 10 artış uygulamıştır. Kulübümüz zaten 2017/2018 sezonu için gerekli artışı geçen sezon başında yapmıştır. Bunu oyuncumuzda inkâr etmeyecektir.

Oyuncumuz sakatlığıyla ilgili olarak sağlık kuruluşuna kulüp doktorumuzla birlikte gitmesini ‘Bana inanmadılar, kulüp doktorunu benimle birlikte hastaneye gönderdiler’ şeklinde

ifade etmiştir. Ülkemizde bulunan birçok profesyonel futbolcu gibi oyuncumuzda sanırız profesyonelliğin sadece mali konularda geçerli olduğunu zannediyor. Bu sebeple takımımızın bu süreçte daha fazla zarar görmemesi için oyuncumuz Tolga Şahin göstermiş olduğu disiplinsiz davranışlarda bulunması ve kulübün izni olmadan basın yoluyla açıklamalar yapmak suretiyle marka değerini düşürücü hareketlerde bulunması sebebiyle süresiz kadro dışı bırakılmıştır” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA