MİY’de kongre hazırlığı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY’de kongre hazırlığı


 

MİY yönetiminin, yayınladığı duyuru ile aidatlarını yatırmayan üyelerini uyarması kongre hazırlığı olarak yorumlandı.

ALİ ŞANLI

Son 3 sezondur büyük düşüş yaşayan ve gerek sportif gerekse de maddi anlamda çöküş içine giren Mersin İdman Yurdu’nda 5’inci kongrenin startı verildi mi? Kırmızı Lacivertli Kulüp yönetiminin aidatlar ile ilgili üyelerini uyararak, ödeme çağrısı yapması, kongre hazırlığı olarak yorumlandı.

Sezon başı başkanlık koltuğuna oturan Mahmut Karak’ın camiada yeteri kadar destek bulamaması ve zayıf bir yönetim ile yoluna devam etmek istemesi tepkilere neden olmuştu. Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Burahnettin Kocamaz ile de uzun süre gerilim yaşayan Karak, sportif başarısızlıklar ile de sık sık istifaya çağırılmıştı. Ancak Karak’ın, Başkan Kocamaz’ın kamp masraflarını ödemesi ile kısmen de olsa barış sağladığı ve bu çevrede yönetime belediyeden destek alacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.

AFYON HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Mersin İdman Yurdu, 7-0’lık Amed Sportif A.Ş. bozgunundan sonra araya bayramın girmesi ile 4 gün tatil yaptı. Tatilin ardından deplasmanda yapacağı Afyonspor maçı hazırlıklarına start veren Kırmızı Şeytanlar da, kadro dışı kalan Tolga Şahin ile hala sözleşme imzalamayan Hakan Olgan idmanlarda yer almadı.Teknik Direktör Koray Palaz’ın önceki haftalarda, “Bu takım ligde kalacak” söylemleri büyük ses getirirken, camiada kadronun yetersizliği tam tersi yorumlara neden oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA