Kadınlar bir ilki başardı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kadınlar bir ilki başardı!


 

Eurocup Kadınlar B Grubu 5’inci maçında Mersin Büyükşehir Belediyespor, evinde ağırladığı MBK Ruzomberok takımını 54-42 yendi. Bu sonuçla Mersin ekibi, gruptan çıkmayı garantiledi.

Edip Buran Spor Salonu'nda oynanan maça deplasman ekibi MBK Ruzomberok hızlı başladı. İlk periyotta Mersin ekibinden biraz daha fazla sayı bulan MBK Ruzomberok, bu periyodu 14-10 önde tamamladı. İkinci periyot ise ortada geçti. Her iki takım da bu periyotta karşılıklı sayılar bulurken, deplasman ekibi devreye 20-19 önde girdi. Maçın 3. periyodunda da her 2 takımın karşılıklı sayıları devam etti. Bu periyotu da MBK Ruzomberok, 33-32 önde tamamladı. Maçın son periyodunda ise oyunu domine eden, sahanın her yerinde rakibine basan Mersin'in perileri, üst üste sayılar bularak aradaki sayı farkını açtı. Maçın sonuna kadar bu oyunun sürdüren turuncu-beyazlı ekip, maçı 54-42 kazandı. Bu sonuçla Mersin ekibi, gruptan çıkmayı garantiledi.

Salon: Edip Buran

Hakemler: Ivan Milicevic xx, Stanislav Valeev xx, Christina Manoli xx

Mersin Büyükşehir Belediyespor: Krystal Thomas xx 14, Deniz Çolakoğlu x 8, Sasa Cado x 8, Bria Hartley x 9, Asena Yalçın x 12, Gülşah Gümüşay x 2, Aysun Yararbaş x 1

MBK Ruzomberok: Paulina Diawakana x 7, Miroslava Mistinova xx 11, Cassandra Brown x 3, Taijah Campbell x 6, Beata Janoscikova x 4, Nikola Kovacikova x 3, Olha Yatskovets x 7, Petra Bartanusova x 1

1. Periyot: 10-14 (MBK Ruzomberok lehine)

Devre: 19-20 (MBK Ruzomberok lehine)

3. Periyot: 32-33 (MBK Ruzomberok lehine) (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA