Coştular bir kere | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Coştular bir kere


 

Geçen hafta evinde güçlü rakibi Osmaniye ye karşı galip gelen ve bu haftada deplasmanda Ferko Ilgaz Kastamonuyu 70-62’lik skorla mağlup eden Mersin Üniversitesinde moraller yerinde.

Kulüp genel menajeri Suat Özdal “Ekip olmak tek ses olmak takımda başarıyı getiriyor. Coach Murat Secerlioğlu’nun yönetiminde küçük bütçeli ama başarılı bir oluşumla ligde mücadele ediyoruz. Ligde zorlu süreçte Kulüp başkanı Doç. Dr. Yunus Yıldırım’ın önemli destekleri ile de oyuncularımızın moral motivasyonu üst düzeyde. Kadın basketbolunda her zaman söylerim devamlılık önemli. Tabi ki TKBL’de tüm takımlar zorlu bir süreç geçiriyor. Biz bu süreci en az kayıpla geçirmek ve Ligin sonunda Play-Off da yer almak istiyoruz. Ligin en kaliteli antrenörüne sahibiz. Mustafa Secerlioglu tecrübeli bir isim ve onun tecrübeleri yönetimin desteği sporcunun sahaya koyduğu performans ile sezon sonunda bir takım olarak ekip olarak Play- Off lara kalacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA