İlginç erteleme | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İlginç erteleme


 

Mersin Süper Amatör Liginde skandal bir olay yaşandı. Daha önce güvenlik güçlerinin maçlara geç gelmesi ile ilgili sorunlar yaşayan amatör liglerde, bu seferde ilginç bir erteleme yaşandı.

ALİ ŞANLI

Hafta sonu suni çimde yapılan Ormanspor- Kanalspor karşılaşmasının ikinci yarısı hakem tarafından ertelendi. İlk yarısı 1-0 Ormanspor’un üstünlüğü ile biten karşılaşmanın ikinci yarısı polislerin görev alanına gelmemesi nedeniyle maçın orta hakemi tarafından ertelendi. Erteleme kararının O maçta görev alan emniyet güçlerinin araçlarında beklemesi nedeniyle gerçekleştiği öne sürüldü.  Polislerin maçın orta hakemine herhangi bir sorun yaşandığında müdahale ederiz demesine rağmen, hakemin bu talebi yerinde bulmadığı ve maçı ertlemeye karar verdiği öğrenildi. Bu skandal gelişmenin ardından hakemden yeniden bir rapor istendiği ve yarıda kalana karşılamanın haftaya Çarşamba günü oynanacağı kaydedildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA