AMATÖRDE KÖTÜ HAFTA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AMATÖRDE KÖTÜ HAFTA


 

Mersin Süper Amatör Liginde 18. hafta olaylı başladı. Tarsus Kanalspor K.Milliyespor maçının son dakikalarında Kanalspor oyuncusunun hakeme yumruk atması maçın yarıda kalmasına neden oldu. Haftanın en acı olayı ise Gülnar Belediyespor’un genç yeteneğinin damdan düşerek yaşamını yitirmesi haftaya dam

ALİ ŞANLI

LİDER KAYIPSIZ GİDİYOR
Şampiyonluk yarışında yalnız kalan Lider İçelspor Lig 4’cüsü Yolspor’u gole boğdu 6-0. Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan, sürekli gol arayan İçelspor birbirinden güzel 6 gol ile Liderlik koltuğunu sağlamlaştırdı. Yolspor ise aldığı bu farklı mağlubiyet ile olası ikincilik şansını yok denecek kadar azatlı. Lider İçelspor bu hafta Ligde kalma mücadelesi veren Akdenizgücü’ne konuk olacak.

HOCASIZ 7 GOL
Lig ikincisi Meskispor yardımcı hoca ile çıktığı maçta haftanın en gollü karşılaşmasına imza attı 7-3. Tevfik Sırrı Gür stadında oynanan karşılaşmada Meskispor Akdenizgücü’nü 7-3 gibi farklı skorla geçti. Bol gollü geçen karşılaşmada baştan sona üstün oynayan Mavi Beyazlı ekip zorlanmadan attığı 7 golle rahat bir maç çıkardı. Konuk takım Akdenizgücü ise bulduğu 3 gole rağmen maçtan boynu bükük ayrıldı. Ligde kalma şansını iyi zora sokan Akdenizgücü artık Ligde kalma şansı mucizelere kaldı.

TOROSLAR TEK TEK GİDİYOR
Şampiyonluk şansını yitiren ikincilik için Meskispor ile kıyasıya yarışa giren Toroslar Belediyespor Ligin güçlü ekiplerinden Akdeniz Belediyespor’u  sahasında 1-0 yendi. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarı gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya ağırlığını koyan Yeşil Beyazlı ekip attığı tek golle ikincilik yarışında sonuna kadar bende varım dedi. Alt yapısı ile bir döneme damga vuran Akdeniz Belediyespor ise sanki küçülmeye gitmişçesine Ligde sıradan bir takım haline gelmiş. Ligde hedefi olmayan, eskisi gibi gençlere önem vermeyen Akdeniz Belediyespor amaçsız olarak Ligde maçlara çıkıyor.

YENİŞEHİR RAKİBİNE ACIMADI
Adı sürekli Mersin İdman Yurdu ile anılan Yenişehirspor Ligde tehlikeli bölgede bulunan Tarsus ekibine acımadı Yenişehirspor 2 Reşadiyespor 1. Mersin İdman Yurdu tarafından alınarak adının İdman Yurdu 33 olacağı iddia edilen Yenişehirspor rahat çıktığı karşılaşmada zayıf rakibini 2-1 yenerek ateşe attı. Tarsus ekibi Reşadiyespor ise arka arkaya aldığı mağlubiyetlerle Lige veda etmesi en yüksek ekip olarak dikkatleri çekiyor.

ORMAN ATEŞLE OYNUYOR
Tehlikeli bölgenin hemen üstünde yer alan Ormanspor mutlak 3 puan için çıktığı karşılaşmada Erdemli Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu. Ligde düşme duygusunu yakından hisseden Ormanspor 3 puan için çıktığı karşılaşmada rakibinin tek golüne engel olamayınca beklemediği bir kayıp yaşadı. Alınan bu mağlubiyet ile sıkıntılı bir sürece giren Yolspor son haftalara gergin girmek istemiyorsa seri galibiyetler almak zorunda.

YARIM KALDI
Düşme korkusunu yakından hisseden iki ekibin maçında tamamlanamadı. Tarsus’ta oynanan Kanlspor K.Milliyespor maçı yarıda kaldı.9 puan ile Ligin dibine demir atan Kanalspor iştahlı çıktığı karşılaşmayı tamamlayamadı. Maçın son dakikalarında hakemin kararını beğenmeyen Kanalspor’un oyuncusu sinirlerine hakim olmayınca maçın hakemine yumruk attı. Yumruk ile saha içi biranda karıştı. Hakem tarafından iptal edilen karşılamanın sonucunu TFF belirleyecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA