KAFALARDA BARAJ VAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAFALARDA BARAJ VAR


 

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Silifke Belediyespor son haftalarda ki performansı ile Anamur Belediyespor’un üzerinde tamamlayarak baraj maçı oynama hakkı elde etti.

ALİ ŞANLI

Ligdeki son maçına hedefsiz çıkacak olan Silifke temsilcisi önceki karşılaşmalarda fazla forma şansı bulamayan oyuncuları kullanacak. Meskispor ile oynayacağı baraj maçına sakat ve ya cezalı oyuncu ile çıkmak istemeyen Silifke Belediyespor hafta sonu oynayacağı Bucak Belediye Oğuzhanspor maçına yedek ve genç oyuncularla çıkarak final yapacağı öğrenildi.

AĞIRLIK ÇALIŞIYORLAR
Süper Amatör Liginde şampiyon İçelspor'un ardından Ligi 2'ci tamamlayan Mesksipor ise baraj maçı için özel çalışmalara başladı. BAL'dan 2 hafta önce Ligi biten Meskispor baraj maçına kadar ağırlık idmanı ve hazırlık maçı yaparak hazırlanmayı planlıyor. Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan Mavi Beyazlı ekip de tek hedef baraj maçı oldu.

MAÇ NEREDE OYNANACAK?
Akdeniz oyunları kapsamında Mersin'e yapılan Mersin Stadı baraj maçına hazırlanıyor. Silifke Belediyespor Meskispor arasında oynanacak olan baraj maçının yerini ve saati ASKF tarafından açıklanacak. Tevfik Sırrı Gür stadının fiziki şartları düşünüldüğünde en uygun stat olarak Mersin Stadı gözüküyor. Nisan ayı içinde oynanması planlanan maç için çalışmaların şimdiden başladığı öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA