ŞAMPİYON OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAMPİYON OLDU


 

Mersin İdman Yurdu’nun alt yapısında yetişip A takıma kadar yükselen Tolga Şahin transfer olduğu Manisa Büyükşehir Belediyespor’da şampiyonluk yaşadı.

Sezon başında İstanbulspor'a transfer olan daha sonra takımı tarafından devre arası Manisa Büyükşehir Belediyespor kiralandı. Çıktığı bir çok maçta başarılı performans sergileyen genç oyuncu 13 asis ve 1 gol ile şampiyonlukta büyük katkı sundu.
TFF 3.Lig 1. Grup lideri Manisa Büyükşehir Belediyespor, konuk olduğu Bergama’yı 2-1’lik skorla geçti. En yakın rakipleri Bayburt ve Bayrampaşa’ya 17 puan fark atan yeşil beyazlılar Lig’in bitimine 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
En yakın rakibi Bayburt ve Bayrampaşa’ya 17 puan fark atan yeşil beyazlılar Lig’in bitimine 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. 1994 yılında kurulan kulüp, tarihinde ilk kez İkinci Lig’de mücadele etmeye hak kazanırken Türkiye Profesyonel Futbol Liglerinin de şampiyonluğa ulaşan ilk takımı oldu. Yedinci haftada oturduğu koltuktan hiç inmeyerek en uzun sürede zirvede kalan yeşil beyazlılar liglerin 21 galibiyetle en çok kazanan, 3 mağlubiyetle en az yenilen ve 68 puanla en çok puan toplayan takımı olma başarılarını da gösterdi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA