NUR TURİZM’DEN ZOR GÜNLERDE ANLAMLI HİZMET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NUR TURİZM’DEN ZOR GÜNLERDE ANLAMLI HİZMET


 

Mersin Nur Turizm, karantinadan çıkan vatandaşları evlerine ticari kar olmadan ulaştırıyor.

SERKAN TULTAK

Mersin Nur Turizm, karantinadaki vatandaşları, karantina süreleri bitince Türkiye’nin dört bir yanındaki memleketlerine hiçbir maddi kazanç gözetmeden ulaştırıyor.

Bu konuda sosyal medyada şirketlerinin adı kullanılarak yapılan ve doğru olmayan paylaşımlara tepki gösteren şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nur,

“Karantinadaki insanları 60 ildeki ailelerine ulaştırılması hususundaki sorumluluğu resmi kurumlarımızın izni ile üstlendik. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte #BizBizeYeteriz sloganından yola çıkarak hiçbir maddi kazanç gözetmeksizin bu sorumluluğu aldığımızı belirtiriz” dedi.

Ahmet Nur, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Covid-19 salgını sebebi ile yurtdışından ülkemize getirilen ve 14 günlük karantina süresini resmi kurumlarımızın yerleştirmiş olduğu yurtlarda dolduran 391 öğrencimizin 60 ’tan fazla ile, ailelerine ulaştırılması hususundaki sorumluluğu resmi kurumlarımızın izni ile üstlendik. Ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte #BizBizeYeteriz sloganından yola çıkarak hiçbir maddi kazanç gözetmeksizin bu sorumluluğu aldığımızı belirtir ve yine bu husus doğrultusunda ulaşımı gerçekleştirilecek misafir öğrencilerimizin araç içerisindeki oturma planının sosyal mesafe kurallarına uygun olarak 1+1 koltuk düzeni gözetilerek planlanması yapılacağını beyan ederiz. Ancak, sosyal medya platformlarında markamız kullanılarak, markamızı zedeleyici olarak yapılan yorumlar hiçbir koşulda gerçeği yansıtmamaktadır.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA